!!! УВАГА !!! Важлива інформація для жителів Добропілля та Олександрівки !!!

Переглядів: 2947 0 22.10.2021 в 10:30:15 Новини району
!!! УВАГА !!! Важлива інформація для жителів Добропілля та Олександрівки !!!

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 725-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Донецької області» було визначено, які населені пункти увійшли до території об’єднаних територіальних громад Донецької області.

Постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів» ліквідовано старі райони та визначено межі нових районів Донецької області.

У зв'язку з цим, стався перерозподіл районів обслуговування територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Донецької області. А отже, перерозподіл обліку військовозобов'язаних та транспортних засобів національної економіки України.

Так, у колишньому Добропільському військовому комісаріаті, тепер вже - у першому відділі Покровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснюється передача облікових документів на військовозобов'язаних, осіб, які підлягають соціальному захисту та транспортних засобів НЕУ (національної економіки України), зареєстрованих в Олександрівській громаді, до Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Звертаємо увагу мешканців Олександрівської громади та господарчих суб'єктів на даний факт.

Пресслужба Покровського районного ТЦК та СП.


!!! УВАГА !!! Важлива інформація для жителів Добропілля та Олександрівки !!!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх