У жителя Добропольского района изъяли боевую гранату

Переглядів: 1217 0 10.03.2017 в 08:00:12 Новини поліції
У жителя Добропольского района изъяли боевую гранату

44–річний житель Добропільського району розгулював містом, тримаючи у кишені бойову гранату Ф-1, яка могла вибухнути в будь-який момент. Наразі гранату вилучено та направлено на експертизу. Правопорушнику за незаконне поводження зі зброєю загрожує до 7 років позбавлення волі.

Співробітники Добропільського відділення поліції отримали інформацію про те, що в Добопільському районі один з місцевих мешканців зберігає при собі гранату. Правоохоронці відразу відправились перевірити дану інформацію.

Невдовзі, на одній з вулиць, поліцейські виявили чоловіка, відносно якого отримали інформацію, щодо зберігання боєприпасів. Підійшовши до нього правоохоронці провели поверхневу перевірку, під час якої у 44-річного місцевого мешканця виявили предмет схожий на гранату Ф-1 та запал до неї. Звідки взяв гранату і як планував її використовувати, правопорушник відмовився пояснювати.

Наразі заборонений предмет вилучено та направлено на дослідження.

За даним фактом проводиться перевірка за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. 


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх