Житель Доброполья собирался ловить рыбу с помощью боевой гранаты

Переглядів: 1419 0 02.08.2016 в 12:51:37 Новини поліції
Житель Доброполья собирался ловить рыбу с помощью боевой гранаты

Співробітники Добропільського відділення поліції вилучили у 28-річного місцевого жителя бойову гранату «Ф1» із запалом. Чоловік розповів, що   в 2014 році він рив окопи в селі Октябрське і там обміняв самогон на гранату. Тривалий час він зберігав боєприпаси у себе вдома, а якраз сьогодні збирався використати гранату для «глушіння риби» у водоймі.

Не зважаючи на постійні попередження правоохоронців, громадяни продовжують порушувати закон та нехтувати власним життям та здоров’ям.

Так, вчора правоохоронці Добропільського відділення поліції під час патрулювання території міста зупинили для перевірки документів 28-річного місцевого мешканця, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Під час проведення огляду його особистих речей,  в правій кишені його джинсів, було виявлено та вилучено гранату «Ф1», а в лівому кармані запал до неї.

Зі слів зловмисника, в 2014 році він рив окопи в селі Октябрське Добропільського району і там обміняв самогон на бойову гранату. Чоловік спочатку не знав навіщо йому такий трофей, однак вже  згодом він вирішив використати бойову гранату «Ф1» у риболовлі - для глушіння риби.

Гранату вилучено та направлено на експертизу.

Відносно чоловіка відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне зберігання зброї та боєприпасів» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх