У Добропіллi рятувальники витягували 2 мікроавтобуси з кювету

Переглядів: 1130 0 28.12.2020 в 09:30:59 Новини МНС
У Добропіллi рятувальники витягували 2 мікроавтобуси з кювету

Наразі на території Донецької області зберігаються складні погодні умови. Минулої доби на дорогах регіону спостерігалась сильна ожеледиця. Впродовж дня диспетчери Служби порятунку отримували повідомлення про необхідну допомогу від водіїв транспортних засобів. Через ожеледицю маневрування транспортних засобів значно ускладнилось, що призвело до виникнення значної кількості дорожньо транспортних подій.

За минулу добу рятувальники 6 разів залучались до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов. Всього було відбуксировано 5 автівок, серед яких  2 автомобіля швидкої медичної допомоги, 2 мікроавтобуса та 1 легковий автомобіль. В результаті цих побій було визволено 10 людей. А також, прибрано 1 аварійне дерево, яке ускладнювало дорожню обстановку.

Так, у м. Добропілля фахівці ДСНС за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу вилучили з кювету мікроавтобус Merсedes Benz на безпечну ділянку дороги. А вже за декілька годин отримали чергове повідомлення та вирушили на допомогу водієві мікроавтобусу Volkswagen T4, який також, через слизьку дорогу, потрапив у кювет та не міг самостійно продовжити рух.

Фахівці підпорядкованих підрозділів Головного управління перебувають у підвищеній готовності до проведення дій за призначенням та надання допомоги тим, хто цього потребує.

Шановні громадяни! Якщо ви потрапили у снігову пастку, або застрягли на слизькій дорозі та не в змозі самостійно продовжити рух, негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!


Джерело: ГУ ДСНС України у Донецькій області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх