У Добропіллі поліцейські задокументували спробу підкупу наряду СРПП

Переглядів: 895 0 28.08.2020 в 08:30:50 Новини поліції
У Добропіллі поліцейські задокументували спробу підкупу наряду СРПП

Мешканець Добропілля керував автівкою без відповідних документів, та запропонував правоохоронцям тисячу гривень аби «вирішити питання» на місці. Відносно порушника правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Крім того, у Добропільському відділенні відносно даного чоловіка триває ще одне досудове розслідування відкрите за фактом збуту наркотичних речовин.

Вчора у до поліції Добропілля надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що водій певної автівки, ймовірно, перебуває у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Наряд СРПП Добропільського відділення поліції негайно відреагував на виклик та встановив вказаний транспортний засіб. Стан водія дійсно був схожий на алкогольне або наркотичне сп’яніння. Проте останній відмовився від проходження дослідження у наркологічному диспансері. Крім того, у чоловіка були відсутні посвідчення водія та документи на автівку. Під час складання адміністративних матеріалів 55-річний порушник запропонував поліцейським гроші, щоб «вирішити питання на місці». На попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі чоловік не відреагував, та продовжував пропонувати гроші. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для документування злочину.

Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до чотирьох років.

- Слід зазначити, що даний громадянин добре знайомий поліцейським, адже в цьому році добропільські оперативники задокументували його злочинну діяльність – збут наркотичних речовин. Зловмиснику було повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення передбаченого статтею 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, і судом було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 620 тисяч гривень. Застава була внесена, але порушник знов вчинив черговий злочин, - зауважив начальник Добропільського відділення поліції Юрій Кондрацький.

 

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх