У Добропіллі народнi депутати зустрiлися с шахтарями: подробицi + ВIДЕО

Переглядів: 1822 0 12.06.2020 в 08:30:30 Новини підприємств
У Добропіллі народнi депутати зустрiлися с шахтарями: подробицi + ВIДЕО

Добропільські шахтарі та їх сім’ї вже в повній мірі відчули на собі її наслідки. Чи виправлено цю фатальну помилку, і коли шахти почнуть свою роботу? На жаль, ці питання залишилися відкритими і сьогодні.

Делегація народних депутатів України, направляючись з робочим візитом до Селідова, не змогли оминути Добропілля, яке зараз є епіцентром подій . Вже 11 днів шахтарі, обурені простоєм вугільнодобувних підприємств, виходять на вулиці міста, аби привернути увагу всіх політичних діячів, представників структур державної влади, народних обранців до тієї економічної кризи, яка виникла в регіоні. От і сьогодні актова зала Добропільської міської ради була переповнена протестувальниками. За президією: міський голова Андрій АКСЬОНОВ та народні депутати Вікторія ГРИБ, Анна СКОРОХОД, Юрій КАМЕЛЬЧУК, Максим ЄФІМОВ. Ще шість представників Верховної Ради – у залі. Всі вони приїхали аби з перших вуст дізнатися про ті проблеми, що спіткали добропільських гірників: «Нам треба було пересвідчитись, що це дійсно правда, що ситуація не перебільшена, а акції не проплачені».

Хоча на сьогоднішній день імпорт електроенергії з РФ за двосторонніми договорами заборонений, «сніговий ком» стає все більшим. Новий енергетичний баланс не виконується , а енергетична криза набирає обертів. Все це зрозуміло. Та не зрозуміло, коли і яким чином буде наведено лад у законодавчій системі, і що робити сім’ям шахтарів, які вже третій місяць не виходять на роботу. Багато ще запитань лунало із зали та з трибуни, багато слів розпачу та гніву, але на найголовніше «Коли ми зможемо знову працювати?» відповіді так і не отримано. Не було конкретики і в виступі генерального директора ДТЕК «Добропіллявугілля» Юрія ЧЕРЕДНИЧЕНКА.

«Я вважаю, що кожен господар повинен тримати ситуацію на контролі і знати відповіді на елементарні запитання стосовно роботи і долі свого підприємства», - зауважив Андрій АКСЬОНОВ. Це стосується не лише підприємства, це стосується і країни в цілому.

За підсумками зустрічі: народні депутати повністю підтримують шахтарів, та на своєму рівні будуть робити все можливе, щоб ця кризова ситуація якнайскоріше вирішилась. Та гірники мало вірять обіцянкам, і підготовка «до походу на Київ» триває.


У Добропіллі народнi депутати зустрiлися с шахтарями: подробицi + ВIДЕО


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх