Добропольчанам на заметку: стартует монетизация льгот

Переглядів: 777 0 02.08.2019 в 11:30:47 Суспільство
Добропольчанам на заметку: стартует монетизация льгот

До уваги пільговиків!

Механізм виплати пільги на житлово-комунальні послуги у грошовій формі з жовтня 2019 року

Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради (далі-Управління) повідомляє, що з жовтня 2019 року стартує монетизація пільг. Постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 373 « Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

Виплата пільг буде здійснюватися у грошовій готівковій та безготівковій формі .

Пільговики, які бажають отримувати пільги на оплату житлово-комунальних послуг у готівковій формі звертаються з заявою до Управління у якій зазначаються реквізити поточного рахунка, відкритого пільговиком в АТ «Ощадбанк». Виплата пільги буде здійснюватися з місяця, що настає за місяцем подання такої заяви до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

Виплата пільги у грошовій безготівковій формі на оплату житлово-комунальних послуг буде здійснюватися АТ «Ощадбанк». Пільговикам писати заяви не потрібно.

АТ «Ощадбанк» самостійно веде облік пільговиків та коштів, які надходять на рахунок від Мінсоцполітики для виплати пільг, в розрізі кожного пільговика (далі-облікові записи пільговиків).

АТ «Ощадбанк» здійснює перекази коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг. Про стан розрахунків за послуги буде інформувати пільговиків АТ «Ощадбанк» шляхом надсилання смс-повідомлення (у разі наявності інформації про номер мобільного телефону пільговика), обов’язково будуть зазначатися дані про наявний залишок платежу за кожним видом послуг.

Для подальшої роботи за напрямком виплата пільги у грошовій формі отримувачам пільг необхідно повідомити до Управління особистий номер мобільного телефону для внесення в персональну облікову картку.

Отримувачів пільг запрошуємо звертатися особисто до управління до 1 жовтня 2019 року за адресою: м. Добропілля, пр-т. Шевченка,15, або за телефоном 2-80-59 та 2-78-75.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх