Сотрудники добропольской полиции задержали двоих несовершеннолетних грабителей

Переглядів: 1180 0 09.01.2019 в 14:30:36 Новини поліції
Сотрудники добропольской полиции задержали двоих несовершеннолетних грабителей

У м. Білозерське, аби пограбувати чоловіка, двоє підлітків відстежували свою жертву від самого банку. Гроші, здобуті злочинним шляхом вилучені та будуть повернуті власнику. Юним грабіжникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Минулої суботи до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 59-річний мешканець Білозерського. Чоловік повідомив, що його пограбували двоє невідомих юнаків, вихопивши його сумку з грошима під’їзді багатоповерхівки.

Потерпілий досить детально зміг описати підлітків. В результаті проведених оперативних заходів грабіжники були затримані вже через декілька годин.

Ними виявилися місцеві мешканці 15 та 16 років. Юні злочинці зізналися у скоєному та розповіли, що почали стежити за чоловіком, коли побачили, що він зняв гроші у місцевому банку. Коли потерпілий зайшов до під’їзду, зловмисники вихопили його сумку та втекли. Здобиччю грабіжників стали 1500 гривень, які вони поділили порівну.

Під час перевірки було встановлено, що один з підлітків вже скоював майнові злочини та на теперішній час чекає вироку суду.

Гроші, здобуті злочинним шляхом вилучені та будуть повернуті законному власнику, а відносно грабіжників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх