Що робити з недобудовами та руїнами у Добропіллі

Переглядів: 1424 0 13.09.2021 в 08:30:41 Новини підприємств
Що робити з недобудовами та руїнами у Добропіллі

І знову повертаємося до засідання виконкому Добропільської міськради. Керівник ГО Старійшини Добропілля Василь Оленич поставив питання генеральному директору ДП Добропіллявугілля-видобуток щодо передачі у комунальну власність кількох об’єктів.
Олег Водоп’янов відповів, що якщо їх передавати, то у комплексі і без попередніх умов, наприклад, щодо капітального ремонту.
Серед таких об’єктів – кафе «Золотий півник», «литовський» будинок (в ньому працівники ДП заклали віконні та дверні отвори), клуб ім. Печериці з прилеглим парком, РМЗ.
Керівник ДП повідомив, що з РМЗ вивозять все, що має якусь цінність (метал, залізобетонні вироби) на шахту Добропільська.
Профілакторій «Дружба» під питанням, адже там працюють співробітники одного з підрозділів ДП, частину приміщень орендують мед центри.
Нагадаємо, що в планах міської влади, озвучених ще тодішнім мером Андрієм Аксьоновим є передача профілакторію в комунальну власність та створення там реабілітаційного центру для дітей-інвалідів обласного значення.


Що робити з недобудовами та руїнами у Добропіллі


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх