Розумовий штурм міста Добропілля

Переглядів: 818 0 29.01.2020 в 10:30:58 Творчість
Розумовий штурм міста Добропілля

22 -23 січня інтелектуальні ігри знов штурмують розуми школярів міста Добропілля.

Центр дитячої юнацької творчості в співпраці з працівниками дитячої-бібліотеки філії №5, які не тільки підготували завдання, а й були компетентним журі  перевіряли знання наймолодших учасників гри за темою: «Моя Україна – красива та вільна». «Вундеркіндри» дуже добре орієнтуються та знають усі визначні місця нашої Батьківщини, багато читають та з легкістю  називають авторів літературних творів України та обізнані у телебаченні. Дедалі теми гри  ставали цікавішими, на питання про  флору та фауну інтелектуали відповідали швидко та впевнено. А ось тема «Відомі зірки на небосхилі українського мистецтва» тай зовсім викликала шквал емоцій та настрою. Кожна команда продемонструвала один з цікавих куточків України в якості домашнього завдання.

Команди гри «Ерудит-квартет» боролися за титул найрозумніший з теми «2020-рік енергетики в Україні.» Для них масовий відділ підготував вікторину  «Енергозбереження-важливе вміння», цікаве завдання «Енергетичний потенціал України».  Найкмітливіші за допомогою суджень та математичних розрахунків вирішували задачі як уникнути втрати енергії, розкрили нанотехнологію «Розумний дім» та відповіли на фото-запитання. Інтелектуали розробили проекти «Дім майбутнього» та яскраво продемонстрували їх  публіці.

Команди інтелектуалів були бездоганно підготовлені та комунікативно проявили себе. На останок зустріч розбавили танцювальними паузами та гарним настроєм.  Відгуки після гри були позитивні, а саме Володимир Гончаров поділився своїм враженням: «Мені сподобалась зустріч інтелектуалів, я дізнався дуже багато нового та отримав велике задоволення від гри.»


Джерело: ЦДЮТ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх