Працівники бібліотеки – філії № 1 організували книжкову викладку "Конституція – оберіг нашої державності"

Переглядів: 891 0 27.06.2021 в 08:30:30 Новини бібліотек
Працівники бібліотеки – філії № 1 організували книжкову викладку

Напередодні Дня Конституції України в бібліотеках міста традиційно оформлюються книжкові виставки, проводяться віртуальні майстер-класи та пізнавальні онлайн-ігри.

Працівники бібліотеки – філії № 1 до Дня Конституції України організували книжкову викладку "Конституція – оберіг нашої державності" та запросили підоблікових Добропільського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області завітати до них та прийняти участь у заході із залученням спеціалістів Добопільського центру надання соціальних послуг.

Адже на виставці представлені "Конституція України", "Основи конституційного права України", "Історія української конституції", "Історія України" та інші видання, що відображають найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України. Тому виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції (від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України).

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх