Репортаж о праздновании Масленицы в Доброполье (ВИДЕО + ФОТО)

Переглядів: 1681 0 20.02.2018 в 14:30:03 Заходи культури
Репортаж о праздновании Масленицы в Доброполье (ВИДЕО + ФОТО)

18 лютого на площі імені Арутюнова добропільчани святкували Масляну – прощалися з зимовими днями та зустрічали весну.

Свято видалось відрадним: яскравий концерт з веселими театралізованими постановками і колоритними художніми номерами, цікаві розважальні конкурси з цінними призами, вже традиційні оригінальні фотозони, безліч смаколиків та гарний настрій.

masl1

Самобутню атмосферу створювали театральні, хореографічні та вокальні колективи добропільського ЦКД і ЦДЮТ, зразковий театр народної пісні «Берегиня», народний хор «Калина», ансамбль гарного настрою «Душа співає» та чарівні ведучі свята в образах Леді Яги і Баби Олі.

masl5

masl6

masl7

masl8

masl9

masl10

masl13

Присутніх привітав благочинний Добропільського округу Леонід Доценко. Він благословив добропільчан на Великий Піст та побажав миру, добра і любові.

Під час конкурсів містяни демонстрували неабияку спритність, підіймаючись на стовп за подарунками. Хореографічні таланти в повній мірі продемонстрували дівчата, які змагались за звання кращого танцюриста на лижах. Добропільчани пиляли колоду, влаштовували бій подушками, ловили дерев’яні млинці і отримували за всі ці веселощі подарунки до свята: пилосос, чайні сервізи, пательні, чайники, м’якеньки ковдри тощо.

masl2

masl3

masl4

masl11

masl12

masl14

Хітом, безперечно, став конкурс, за правилами якого потрібно було в загоні спіймати півника, гуся та барана. Той щасливчик, який зловив тварину, забирає її собі. Тож у когось з наших земляків на балконі тепер живе справжній баран.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх