Реконструкція високовольтної лінії забезпечить надійне електропостачання Добропілля

Переглядів: 795 0 04.08.2021 в 09:30:53 Новини району
Реконструкція високовольтної лінії забезпечить надійне електропостачання Добропілля

Мета — надійне енергопостачання. ДТЕК Високовольтні мережі проводить реконструкцію повітрянокабельної лінії 35 кВ «Добропілля - Ганнівка». Стара лінія, задіяна в транзиті електричної енергії є єдиним джерелом живлення підстанції 35 кВ «Никанорівка», «Ганнівка», «Золотий Колодязь». Вона прослужила понад 50 років і вичерпала свій ресурс.

7 км нових мереж забезпечать надійне і стабільне енергопостачання жителів Добропілля, сіл Никанорівка, Ганнівка, Золотий Колодязь Покровського району. Зараз прокладка кабелю виконується в Добропіллі на вул. Севастопольської. Роботи будуть вестися послідовно на ділянці 600 м і можуть утруднити проїзд автотранспорту. Тимчасові незручності — це необхідний захід для підвищення якості та надійності електропостачання городян.

«ДТЕК діє в інтересах України та піклується про своїх клієнтів, системно трансформуючи енергетичну інфраструктуру. У реконструкцію високовольтної лінії 35 кВ «Добропілля - Ганнівка» компанія вкладає 22 млн грн. Заміна існуючого кабелю збільшить пропускну спроможність лінії та забезпечить надійним електропостачанням більшу частину Добропільського району», — повідомив генеральний директор ДТЕК Високовольтні мережі Олексій Дегтярьов.

Також у 2021 році в рамках інвестпрограми ДТЕК Високовольтні мережі проводить реконструкцію і технічне переоснащення 12 підстанцій 110 і 35 кВ. Це підвищить їх надійність та якість електропостачання для наших клієнтів. Заміна старого комутаційного обладнання підстанцій на сучасне, технічне переоснащення пристроїв релейного захисту, автоматики та телемеханіки дозволить поліпшити електропостачання Маріуполя, Дружківки, Костянтинівки, Волноваського, Бахмутського, Покровського, Краматорського районів.


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх