Координаційна Рада з питань сталого енергетичного розвитку та справедливої трансформації міст великого Добропілля продовжила свою роботу

Переглядів: 1121 0 27.06.2020 в 09:30:00 Новини району
Координаційна Рада з питань сталого енергетичного розвитку та справедливої трансформації міст великого Добропілля продовжила свою роботу

     24 червня відбулося засідання Координаційної Ради з питань сталого енергетичного розвитку та справедливої трансформації міст Добропілля, Білицьке, Білозерське, смт. Новодонецьке, смт. Водянське Донецької області під головуванням міського голови Андрія Аксьонова.

         На засіданні було проведено обговорення пропозицій членів Координаційної Ради щодо створення нових інноваційних виробництв та розвитку підприємництва. Було вирішено, що всі проектні ідеї, які було розглянуто, можна поступово впроваджувати, але для трансформації міста Добропілля потрібне підприємство з великими інвестиціями, що дасть можливість працевлаштувати більшу кількість працівників, які можуть залишитись без роботи у випадку закриття вугільних підприємств. Це неможливо без державної допомоги.

          Було вирішено підготувати відповідні пропозиції до законодавства та законопроектів, які мають вплив на сталий енергетичний розвиток та справедливу трансформацію вугільних міст Донбасу, з урахуванням реальних потреб громади Добропілля та ще раз було зроблено наголос на тому, що вкрай необхідне прийняття Державної програми «Справедлива трансформація вугільних регіонів України на період до 2030 року» та Плану заходів щодо її реалізації.

 


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх