Работников ДТЭК Добропольеуголь знакомили с пенсионным законодательством

Переглядів: 1028 0 30.03.2019 в 12:30:17 Пенсійний фонд України
Работников ДТЭК Добропольеуголь знакомили с пенсионным законодательством

28 березня 2019 року заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Громило провела зустріч з трудовим колективом товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Добропіллявугілля» з метою ознайомлення з пенсійним законодавством та формами обслуговування громадян.
Під час заходів спеціаліст ознайомила присутніх з видами пенсійних виплат та умовами їх призначення, а саме: про пенсійний вік і необхідний страховий стаж, про пільгову пенсію за віком. Фахівець розповіла про залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати, про те, які документи необхідно надавати для призначення пенсії різним категоріям громадян. 
Наталія Громило повідомила присутніх про порядок проведених перерахунків пенсії з 01.03.2019 та 01.04.2019. Також звернула увагу присутніх на долучення до широкомасштабної акції «Допоможи своєму майбутньому!» та про механізм надання житлових субсидій у грошовій формі.
Під час заходу фахівець відповіла на питання присутніх та надала інформацію щодо електронних послуг Пенсійного фонду України Веб-порталу, про існування “Гарячої лінії”, “Телефону довіри”, Skype-зв’язку та про акцію «Допоможи своєму майбутньому» тощо. 
В кінці зустрічі всі присутні отримали буклети та листівки.


Джерело: http://dobronews.com.ua

Мітки: ПФУ, ДТЭК


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх