Поблизу Добропілля сталася аварія

Переглядів: 1460 0 01.07.2021 в 09:30:16 Новини поліції
Поблизу Добропілля сталася аварія

Аварії сталися у Мирнограді, поблизу Добропілля, а також між с. Константинопольське та с. Успенівка. За даними фактами відкриті кримінальні провадження, поліцейські встановлюють усі обставини цих ДТП.

Минулої суботи на автодорозі Олександрівка – Покровськ зіткнулися автомобілі ВАЗ 21114 під керуванням 41-річного чоловіка та автомобіль «Мerсedes Sprinter» під керуванням 30-річного чоловіка.

В результаті аварії вісім пасажирів іномарки та водій автомобіля ВАЗ отримали травми різного ступеня важкості.

Того ж дня у м. Мирноград 29-річний водій автомобіля «Ford» здійснював рух заднім ходом у дворі багатоповерхівки та скоїв наїзд на 45-річну жінку. В результаті жінка отримала травми та була госпіталізована.

Ще одна аварія сталася у Мирнограді ввечері минулої суботи. 40-річна водійка, рухаючись на автомобілі «ЗАЗ- DAEWOO», здійснила зіткнення з 49-річним велосипедистом. В результаті зіткнення велосипедист отримав тілесні ушкодження.

Також, минулого дня сталася дорожньо-транспортна пригода між с. Константинопольське та с. Успенівка Покровського району. Встановлено, що 18-річний водій автомобіля ВАЗ 2107 не обрав безпечну швидкість руху та не впорався з керуванням. Автомобіль виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. У результаті даної ДТП була травмована 14-річна пасажирка автомобіля. Постраждала була доставлена до Курахівської міської лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає водіїв та пішоходів бути уважними на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху та сідати за кермо виключно у тверезому стані.


Поблизу Добропілля сталася аварія


Поблизу Добропілля сталася аварія


Поблизу Добропілля сталася аварія


Поблизу Добропілля сталася аварія


Джерело: Покровське районне управління поліції Донецької області

Мітки: дтп, авто


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх