У Добропільському районі сталося три ДТП з постраждалими

Переглядів: 1657 0 09.09.2020 в 10:30:18 Новини поліції
У Добропільському районі сталося три ДТП з постраждалими

Внаслідок аварій у Добропіллі та Добропільському районі травми різного ступеня важкості отримав водій, пасажирка автомобіля та троє неповнолітніх. Наразі за даними фактами відкриті кримінальні провадження.

Минулої суботи до поліції Добропілля надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у м. Білицьке.

Під час перевірки було встановлено, що 31-річний чоловік, керуючи автомобілем ВАЗ 21014, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем Опель. Під час зіткнення 11-річна пасажирка іномарки отримала не тяжкі тілесні ушкодження.

Ввечері того ж дня сталася аварія за участю автомобіля ЗАЗ 1102. Так, 32-річний водій, рухаючись з м. Покровськ в напрямку м. Добропілля на автодорозі Олександрівка-Покровськ-Константинополь не впорався з керуванням, виїхав на обочину та перекинувся. Внаслідок ДТП водій та 25-річний пасажир отримали травми різного ступеня тяжкості.

Ще одна ДТП сталася минулої неділі на території Добропільського району. Поліцейські встановили, що 17-річний хлопець, керуючи мотоциклом ІЖ на автодорозі Добропілля – Краматорськ, виїхав на полосу зустрічного руху, де рухався автомобіль Опель. 26-річна водійка автомобіля не встигла зупинити транспортний засіб. В результаті зіткнення юний мотоцикліст і його 15-річний пасажир отримали травми та були госпіталізовані.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Поліція закликає усіх учасників бути взаємоввічливими та толерантними на дорозі. Збережіть своє та життя оточуючих – дотримуйтесь правил дорожнього руху!

 


У Добропільському районі сталося три ДТП з постраждалими


У Добропільському районі сталося три ДТП з постраждалими


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua

Мітки: авто, дтп


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх