Поблизу м. Білозерське сталася ДТП, в якій загинула жінка

Переглядів: 2269 0 03.09.2019 в 12:30:50 Новини поліції
Поблизу м. Білозерське сталася ДТП, в якій загинула жінка

За попередніми даними, 57-річний водій автомобіля ВАЗ 2101 не впорався із керуванням, в результаті чого автівка перекинулася. Від отриманих травм пасажирка автомобіля померла на місці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Минулого дня співробітники сектору реагування патрульної поліції Добропільського відділення поліції, під час патрулювання на ґрунтовій дорозі між м. Добропілля та м. Білозерське, виявили перекинутий автомобіль ВАЗ 2101 без водія. В салоні автівки було виявлено труп невідомої жінки віком близько 40 років.

Проведеними заходами оперативниками Добропільського відділення поліції особа водія, який знаходився за кермом автомобіля під час ДТП була встановлена. Ним виявився 57-річний раніше судимий мешканець с. Св’ятогорівка.

Чоловік пояснив, що направлявся з м. Білозерське. На виїзді з міста його зупинила малознайома дівчина на ім’я Ганна та попросила підвезти до Св’ятогорівки. Під час руху на ґрунтовій дорозі, водій не впорався з керуванням та автомобіль перекинувся. Побачивши, що дівчина померла чоловік з місця події втік.

Наразі водій затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Проводяться заходи щодо встановлення особи померлої.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Поблизу м. Білозерське сталася ДТП, в якій загинула жінка


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх