Полиция в Доброполье задержала молодого наркомана

Переглядів: 1580 0 25.10.2016 в 09:00:08 Новини поліції
Полиция в Доброполье задержала молодого наркомана

Четверо правопорушників віком від 19 до 42 років були спіймані поліцією за зберігання наркотиків. Тепер усім їм загрожує до 3 років позбавлення волі.

Так, співробітники Покровського відділу поліції під час патрулювання міста звернули увагу на 42-річного місцевого жителя, який курив на зупинці громадського транспорту. Правоохоронцями стосовно нього було складено адміністративний протокол за ст.175 КУпАП «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях». Після цього при зовнішньому огляді в кишені правопорушника було виявлено згорток, в якому перебував подрібнений канабіс.

Крім цього, вже через годину, поліцейські виявили наркотики у ще одного мешканця Покровська. При проведенні поверхневого огляду у 19-річного чоловіка правоохоронці виявили та вилучили паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зеленого кольору, висушеною та подрібненою. Хлопець пояснив, що носить з собою наркотичну речовину для особистого вживання.

Аналогічну знахідку вилучили правоохоронці Добропільського відділення поліції. Поліцейські зупинили 27-річного чоловіка за підозрою у зберіганні наркотичних речовин. Під час поверхневої перевірки в кишенях у чоловіка був виявлений шприц з темно-коричневою речовиною. Молодик пояснив, що носить з собою опій ацетильований для особистого вживання.

В цей же день, Селідівські правоохоронці на мобільному блокпосту зупинили для огляду автомобіль ВАЗ. Один із пасажирів автомобілю помітно нервував, чим і привернув до себе увагу. При зовнішньому огляді в кишенях у 21-річного хлопця поліцейські виявили та вилучили речовину рослинного походження з характерним запахом коноплі.

Вилучені речовини направлені на експертизу.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх