У Добропiллi поліцейські вилучили наркотичні речовини на території автостанції + ФОТО

Переглядів: 922 0 25.11.2019 в 09:30:28 Новини поліції
У Добропiллi поліцейські вилучили наркотичні речовини на території автостанції + ФОТО

Поліцейськими Покровська виявлені наркотики на території залізничного вокзалу, правоохоронці Добропілля зберігача наркотиків затримали на території автостанції, а поліцейські Селидового вилучили марихуану у мешканця Українська. Заборонені речовини вилучені та направлені на експертизу. Правопорушникам загрожує до 3 років в’язниці.

Співробітники Селидівського відділення поліції отримали оперативну інформацію про те, що 29-річний мешканець м. Українськ зберігає вдома наркотичні речовини.

Отримавши відповідну ухвалу суду, поліцейські вирушили за вказаною адресою. Під час проведення обшуку в квартирі молодого чоловіка правоохоронці вилучили рослинну речовину, схожу на наркотичну.

Власник виявленої речовини зізнався, що тривалий час вживає наркотики, тому виростив у лісопосадці коноплю та виготовив з неї марихуану для власного вживання.

Також, минулого дня, під час несення служби на території залізничної станції Покровськ, співробітники Покровського відділу поліції зупинили для перевірки 60-річного місцевого жителя. Під час огляду його особистих речей з’ясувалося, що чоловік має при собі пакет з марихуаною. Порушник пояснив, що виявлений пакет з наркотиком він знайшов та вирішив залити собі.

А правоохоронці Добропілля вилучили марихуану у 38-річного чоловіка на території автостанції м. Білозерське. Правопорушник пояснив, що згорток з наркотиком він щойно знайшов біля місцевого училища та залишив собі. Під час перевірки було встановлено, що чоловік і раніше притягався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

В усіх випадках вилучені речовини направлені на експертизу, а за даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Показання правопорушників будуть перевірені під час досудового розслідування.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх