Правоохранители Доброполья обнаружили две женщины, которые «нашли наркотики»

Переглядів: 1368 0 19.10.2018 в 14:00:30 Новини поліції
Правоохранители Доброполья обнаружили две женщины, которые «нашли наркотики»

Добропільчанка розгулювала у парку з опієм, а мешканка Білозерського зберігала наркотик «для себе» та була виявлена на вулиці рідного міста. Відносно обох правопорушниць відкриті кримінальні провадження.

Минулого дня співробітниками Добропільського відділення поліції на території місцевого літнього парку була зупинена для перевірки 55-річна місцева мешканка. В ході огляду її особистих речей з’ясувалося, що жінка має при собі медичний шприц з опієм.

Зі слів правопорушниці, виявлений наркотик вона знайшла біля лавки та намагалася вжити сама.

У Білозерському 35-річна жінка з наркотиком була виявлена за аналогічних обставин. Пояснення порушниці також схоже - «знайшла шприц з наркотиком та залишила для себе». Під час перевірки було встановлено, що жінка і раніше притягалася до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

В обох випадках наркотики вилучені та направлені на експертизу.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3-х років позбавлення волі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх