Поліцейські Добропілля розслідують шахрайство, в результаті якого чоловік втратив майже 100 тисяч гривень

Переглядів: 1678 0 29.01.2022 в 08:30:30 Новини району
Поліцейські Добропілля розслідують шахрайство, в результаті якого чоловік втратив майже 100 тисяч гривень

Мешканець м. Добропілля, намагаючись заробити в інтернеті, «вклав» свої гроші, щоб надалі щомісячно отримувати за них відсотки. Про те, з’ясував що ані перевести в готівку, ані повернути свої гроші неможливо. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Встановлено, що 47-річному мешканцю Добропілля зателефонував невідомий та запропонував легкий заробіток в інтернеті. Для цього було необхідно перевести на вказаний рахунок гроші й щомісяця отримувати за них відсотки. За словами незнайомця чим більше чоловік вкладе грошей, тим більші відсотки отримуватиме кожного місяця. Чоловіку ця пропозиція здалася привабливою і він вклав 99 тисяч гривень. Однак коли через деякий час чоловік захотів отримати свої гроші, з’ясувалося що вивести їх з оберту неможливо.

За даним фактом поліцейські Добропілля відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до даного злочину та закликають громадян бути максимально обережними при спілкуванні з незнайомцями та здійсненні фінансових операцій в мережі Інтернет.

Покровське районне управління поліції

Донецької області


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх