Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

Переглядів: 680 0 30.10.2019 в 07:30:24 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

21 жовтня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о.начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області управління Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 

22.10.2019 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Т. Броваренко провела виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове.

23.10.2019 – в. о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в звітно-виборній конференції громадської організації «Добропільська міська організація ветеранів України». 

23.10.2019 – в. о. начальника управління Н. Пітик прийняла участь в засіданні колегії Добропільської РДА. 

23.10.2019 – в. о. начальника управління Н. Пітик провела зустріч та заняття «Школи майбутнього пенсіонера» з представниками трудового колективу відділу освіти Добропільської РДА. 

24.10.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н. Хничова, начальник відділу обслуговування громадян № 2 М. Козієва та начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 І. Асєєва провели зустрічі з представниками громадських організацій міст Добропілля, Білицького, Білозерського та Олександрівського району «Союз Чорнобиль України». 

25.10.2019 – головний спеціаліст фінансово-економічного відділу О. Компанієць прийняла участь у засіданнях міської та районної тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та ін. соціальних виплат. 

За минулий тиждень: 

 - до керівництва управління на особистий прийом звернулося 9 осіб; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 7 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 360 звернень, що на 21,9 % більше, ніж за попередній тиждень (281 звернення). Прийнято: 36 заяв на перерахунок пенсій, 18 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 35 осіб, 3 – про взяття на облік ВПО, заяв за поновленням виплати пенсії не надходило; 

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 14 осіб; прийнято 104 заяви на смс-інформування; 

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 15. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх