Як в умовах карантину Добропільське об’єднане управління ПФУ надає консультації громадянам

Переглядів: 861 1 14.05.2020 в 11:30:32 Пенсійний фонд України
Як в умовах карантину Добропільське об’єднане управління ПФУ надає консультації громадянам

В умовах карантину  Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області продовжує надавати консультації громадянам. Так, сьогодні   в.о. начальника управління Н. Корнєєва провела «пряму телефонну лінію».
Під час спілкування зі спеціалістом переважна більшість громадян зверталась з питаннями щодо проведених  з 1 квітня перерахунків пенсійних виплат працюючим пенсіонерам та індексації пенсії з 01 травня поточного року. Фахівець надала кожному вичерпну консультацію та звернула їх увагу на те, що перерахунки пенсій проводилися автоматично.
Н. Корнєєва також нагадала, що з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції  краще залишатися вдома, а необхідну інформацію можна отримати за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), який  надає можливість без відвідування органів Фонду подати документи для призначення чи перерахунку пенсії, дізнатися суму перерахованої чи індексованої пенсії або отримати довідки, достовірність яких підтверджується QR-кодом та ін.  


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Olyaolya • 14:25:22, 14.05.2020
життя триває 
допомога потрібна завжди
ComForm">
avatar
Наверх