Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Переглядів: 733 0 23.01.2020 в 07:30:15 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

13 січня 2020 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о.начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 

13.01.2020 – в.о.начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації О.Баранника. 

13.01.2020 – в.о.начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні комісії Добропільської райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

14.01.2020 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці. 

15.01.2020 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Л.Дмитрієва провела виїзний прийом громадян, зустріч з трудовим колективом Білицької міської ради, зустрічі-уроки і квест-ігри з учнівською молоддю Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 та Білицького професійного ліцею Добропільської міської ради. 

16.01.2020 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 М.Козієва провела виїзний прийом громадян, зустріч з трудовим колективом в Олександрівській селищній раді та зустрілась з учнівською молоддю Олександрівського закладу загально-середньої освіти. 

За минулий тиждень: 

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 8 осіб; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 6 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 310 звернень, що на 8 % більше, ніж за попередній тиждень (278 звернень). Прийнято: 39 заяв на перерахунок пенсій, 32 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 14 осіб, 2 особи звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 2 – про взяття на облік ВПО, прийнято 2 заяви на поновлення виплати пенсії; 

- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 20 осіб; прийнято 11 заяв на смс-інформування; 

- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулась 1 особа; 

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 12.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх