Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

Переглядів: 898 0 03.12.2019 в 10:30:23 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

25 листопада 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о.начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 

25.11.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о.голови Добропільської райдержадміністрації Н.Перекотій. 

26.11.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове.

26.11.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова взяла участь у засіданні ради Добропільської міської організації ветеранів України. 

26.11.2019 – відбулася зустріч з трудовим колективом центру соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільської міської ради начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 І.Асєєвої. 

27.11.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні колегії Добропільської райдержадміністраці, де розглядались питання проекту районного бюджету на 2020 р. та хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району за 9 місяців 2019 р.

27.11.2019 – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 2 С.Щербина провів зустріч та майстер-клас з надання послуг засобами вебпорталу Пенсійного фонду України з трудовим колективом відділу освіти Олександрівського району.  

28.11.2019 – в.о.начальника управління Н.Пітик та заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва провели виїзний прийом громадян в агентському пункті селища Світле з використанням захищених носіїв «checkpoint», що дає змогу спеціалістам Пенсійного Фонду України надавати повний спектр послуг на робочих місцях. 

За минулий тиждень: 

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 5 осіб; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 5 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 334 звернення, що на 4 % більше, ніж за попередній тиждень (321 звернення). Прийнято: 54 заяви на перерахунок пенсій, 12 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 24 особи, 2 особи звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 1 – про взяття на облік ВПО, прийнято 3 заяви на поновлення виплати пенсії; 

- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 26 осіб; прийнято 18 заяв на смс-інформування; 

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 11.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх