Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Переглядів: 856 0 12.12.2019 в 07:30:13 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

2 грудня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о.начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 

02.12.2019 – в.о.начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о. голови Добропільської райдержадміністрації Н.Перекотій.

02.12.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик разом із начальниками структурних відділів провели зустріч з представниками громадської організації «Українське товариство сліпих», приурочену до Міжнародного дня людей з інвалідністю. 

03.12.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове та відвідала на дому інваліда ІІ групи Ломакіна В. М. й надала відповіді на питання. 

03.12.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні Добропільської міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. 

04.12.2019 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся «День Пенсійного фонду» з громадянами Олександрівської територіальної громади (смт Олександрівка), який провела начальник відділу обслуговування громадян № 2 України М.Козієва. 

04.12.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела скайп-спілкування з жителями смт Новодонецьке Добропільського району Донецької області. 

04.12.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у колегії та виробничій нараді головного управління Пенсійного фонду України Донецької облсті на базі Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області. 

05.12.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик провела нараду з керівниками структурних підрозділів за підсумками засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій. 

05.12.2019 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Л. Дмитрієва провела зустріч-урок на тему: «Що важливо знати кожному про пенсійне страхування» з учнями Добропільського НВК "Гімназія - ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

05.12.2019 – відбулося технавчання за участі в.о.начальника управління Н.Пітик, в.о.начальника відділу по роботі з персоналом С.Юдіної, керівників структурних підрозділів з питань роз’яснення щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» та інших законодавчих та нормативних актів.

05.12.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела зустріч та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» з трудовим колективом відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації. 

За минулий тиждень: 

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 3 особи; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 6 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 317 звернень, що на 5,4 % менше, ніж за попередній тиждень (334 звернення). Прийнято: 39 заяв на перерахунок пенсій, 12 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 15 осіб, 3 особи звернулися за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 2 – про взяття на облік ВПО, прийнято 2 заяви на поновлення виплати пенсії; 

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 22 особи; прийнято 16 заяв на смс-інформування; 

- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулись 2 особи; 

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 11. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх