Подія: Відкриття Інтернет-центру в дитячій бібліотеці-філії № 5 + МНОГО ФОТО + ВИДЕО

Переглядів: 3015 8 19.10.2011 в 19:05:15 Суспільство
Подія: Відкриття Інтернет-центру в дитячій бібліотеці-філії № 5 + МНОГО ФОТО + ВИДЕО
   Нарешті відбулася подія, на яку так довго чекали і ми, бібліотекарі, і друзі і партнери, і наші користувачі. 18 жовтня в дитячій бібліотеці філії № 5 м. Добропілля відкрився Інтернет-центр з вільним доступом до мережі Інтернет. Це стало можливо завдяки перемозі в конкурсі проектів програми "Бібліоміст". 

   Довідка: "Бібліоміст” — партнерська робота IREX, USAID та Міністерства культури і туризму України, на підтримку якої Фундація Білла та Мелінди Гейтс надала грант на суму 25 мільйонів доларів США. «Бібліоміст» співпрацюватиме з Українською бібліотечною асоціацією (УБА), центральними та місцевими органами влади та бібліотеками на всій території України, щоб допомогти бібліотекам ефективніше задовольняти потреби місцевих громад завдяки навчанню та використанню сучасних технологій, виконавши такі завдання: - Обладнати бібліотеки технікою, щоб члени громад отримали кращий доступ до інформації. - Навчити бібліотекарів користуватися новітніми технологіями, щоб краще обслуговувати відвідувачів. - Сприяти розвитку ресурсної бази бібліотечної асоціації для ефективнішого представлення інтересів бібліотек та бібліотекарів. - Заручитися державною підтримкою для визнання ключової ролі бібліотек в суспільстві. 



   Подія для нас була ще більш радісна і тому, що бібліотека вперше після ремонту відкрила двері для гостей. І дійсно - бібліотеку не впізнати: нові стіни, стелі, меблі, вікна; всюди чисто і красиво. Дизайном та оформленням займалися працівники бібліотеки. Хочеться вірити, що нам вдалося зробити дитячу бібліотеку затишною, комфортною, місцем, куди хотілося б приходити ще і ще. 


   Похмура і дощова погода не змогла зіпсувати святковий настрій і як тільки-но наші гості переступили поріг, вони відразу забули і холод, і осінню сірість, і сумні думки. 
   Зустрічали гостей з короваєм наші постійні читачки-красуні Надія Мілованова і Тоня Хархан. 


   Читальний зал наповнився звуками музики, яка розслабила і налаштувала всіх присутніх на святковий лад, за це велике спасибі доброму другу - зразковому ансамблю народних інструментів "Аматор" (керівник Вертій Наталя Володимирівна). 

 

Оксана Іванівна Рябовол - завідуюча бібліотекою-філією № 5 урочисто привітала всіх присутніх. 



   Почесне право перерізати червону стрічку було надано Новаковій Людмилі Опанасівні - директору ДОУНБ ім. Крупської та Білоус Людмилі Миколаївні - начальнику відділу культури і туризму Добропільської міської ради. 


   Приємні слова і вітання звучали також від завідувачки методичним відділом обласної дитячої бібліотеки ім.Кірова - Гощанської Антоніни Олександрівни, а також від нашого головного партнера - регіонального представника програми "Бібліоміст" - Бойцової Світлани Георгіївни. Вона зауважила, що з 700 бібліотек Донецької області тільки 32 з них є переможцями програми "Бібломіст", і ми - в тому числі. 



   Можливості Інтернету були продемонстровані під час привітання наших колег з Дружковської дитячої бібліотеки ім. В.Нестайко, які вітали нас у реальному часі за допомогою програми Skype. 

   У нашої бібліотеки багато друзів. Особливо тісна співпраця пов'язує нас з загальноосвітніми закладами, про що доводила присутність багатьох педагогів з різних шкіл. Підтримка і гордість за дружбу з нашою бібліотекою відчувалася у їх словах. 


Лейба Віра Павлівна


Новохатська Ірина Миколаївна та Пирогова Галина Іванівна


Фідорчук Марина Павлівна

Сюрпризом і приємним подарунком стала театральна постанова учнів 6-Б класу УВК-ліцей №5. Справжні артисти вже давно відвідують бібліотеку і кожного разу ми дивуємося наскільки дружні і талановиті ці діти. 



   Щиро дякуємо міському голові Віктору Трохимовичу Дерипаска та його заступнику Михайлу Семеновичу Маслюкову за чуйне ставлення до закладів культури міста. Завдяки їхній підтримці та увазі наші діти мають можливість розвивати свої таланти, займатися творчістю та отримувати нові знання.


http://lib-kinder.ucoz.ru/

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
5 Simply_Olya • 10:33:42, 20.10.2011
Получилось добавить видео, можно посмотреть ЗДЕСЬ
avatar
6 dobrepole • 11:01:44, 20.10.2011
Спасибо и видео тоже добавил. Оля, зачем тебе муви мейкер? Это ж мраки полные.
avatar
7 Simply_Olya • 13:47:27, 20.10.2011
Не все добавил)) там еще маленький кусочек есть)) Иногда для быстрого редактирования использую, т.е. когда надо края например подрезать) Все! Сегодня для себя открыла Виндовс Лайф, с муви мекером покончено!)
avatar
3 dobrepole • 22:43:22, 19.10.2011
Simply_Olya молодец, представляю сколько намучилась, пока добавила этот материал. Спасибо!
avatar
4 Simply_Olya • 07:37:41, 20.10.2011
Да не то что бы очень... намучилась smile Я мучаюсь уже второй день с видео, заснятым на фотоаппарат, перевожу в avi формат, а редактировать в том же Муви Мекере не получается.
avatar
8 Vlados • 15:05:37, 20.10.2011
Через месяц будет второй мастер класс, Лукаш покажет как полностью снимать и монтировать видео)
avatar
2 Мазепа • 20:27:02, 19.10.2011
О я смотрю ремонтик сделали. Девченка с хлебом веселая такая...
Поздравляем!
avatar
1 Vlados • 20:22:11, 19.10.2011
Теперь открыта дорога к новым звездам smile надеюсь жители города с пользой для себя используют новый потенциал библиотеки.
ComForm">
avatar
Наверх