Победа Белицких музыковедов посвящается гетьману украинской культуры

Переглядів: 1304 0 06.03.2017 в 13:00:35 Творчість
Победа Белицких музыковедов посвящается гетьману украинской культуры

В березні світова музична культура святкує 175 років від дня народження Миколи Лисенка — найвидатнішого українського композитора другої половини XIX-початку XX ст., основоположника української класичної музики, який увійшов в історію національного мистецтва як талановитий диригент, вдумливий педагог, вчений-фольклорист і визначний музично-громадський діяч.

Юні музикознавці Білицької музичної школи №2 Олена Хабенко та Ксенія Торговець (викладач Корячко Т.Г.) стали лауреатами ІІ ступеню Відкритого регіонального конкурсу «Мистецький Арсенал» серед учнів шкіл мистецтв у м. Слов’янськ з у української музичної літератури. 

Складні тестові завдання, музична вікторина по творчості митця, цікава презентація та блискучий захист реферату – все це було виконано бездоганно, дівчата достойно витримали труднощі, незважаючи на те, що були наймолодшими учасницями.

Наступний етап – це запрошення та участь у регіональному конкурсі «Бахмутська Весна» у Бахмутському коледжі мистецтв. Побажаємо Олені та Ксенії перемоги та подальших творчих успіхів!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх