Белицкой музыкальной школе №2 исполняется 50 лет

Переглядів: 1165 0 03.05.2018 в 15:00:09 Заходи культури
Белицкой музыкальной школе №2 исполняется 50 лет

Навчальний рік, який добігає кінця, виявився цікавим та насиченим творчими подіями для вихованців та викладачів Білицької музичної школи № 2. Географія конкурсних та фестивальних подорожей охопила майже всю Україну: від прифронтової Авдіївки до київського Хрещатика. Підкорювали публіку солісти (акордеон, фортепіано, гітара, скрипка), юні музикознавці, ансамблі, хори та оркестри різних складів. Шкільна призова скарбничка збагатилася двома Гран-Прі та 40 лауреатами.

Колектив музичної школи № 2 займає вагоме місце в культурно-просвітницькому житті громади та області, сприяє розвитку духовних цінностей та збереженню національних традицій. Учні та викладачі – бажані гості у ЗОШ, дитсадках, Будинку інвалідів та на концертних майданчиках Білицького, Добропілля, Покровська, Родинського та Краматорська.

За 50 років свого існування Білицька МШ № 2 випустила багато музикантів. Цей рік особливо щедрий на випускників: 26 талантів 26 травня отримають путівку в велике життя.

Продовжуючи шкільні традиції, вихованці та викладачі школи 26 квітня зробили весняний подарунок мешканцям міста Білицького у вигляді звітного концерту «Під вітрилами творчості». На сцені продемонстрували свої музичні таланти всі колективи та найбільш яскраві солісти. В залі «яблоку не було де впасти»! З гучними оплесками та вигуками «Браво!» глядачі зустрічали кожного артиста, а наприкінці зал не хотів відпускати музикантів. Не залишили поза увагою музичне свято почесні гості: Добропільський міський голова Андрій АКСЬОНОВ, Білицький міський голова Олександр ЗАВАРЗІН, заступник Добропільського міського голови Євген БРАЖНІКОВ, Новодонецький селищний голова Дмитро БРАЖНІКОВ, начальник відділу культури і туризму Добропільської міської ради Людмила БІЛОУС.

Артисти дограли весняну сюїту,

Вони розпочали симфонію літа.

Були різностильні, надмірно старанні,

Щоб жити в гармонії і у коханні.

Ці слова з побажаннями подальших творчих перемог відображають атмосферу незабутнього свята «Під вітрилами творчості»! Двері Музичної школи завжди відкриті для шанувальників мистецтва. До нової зустрічі!


Белицкой музыкальной школе №2 исполняется 50 лет


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх