Плательщики налогов Добропольской ОГНИ заплатили почти 3 млн. грн.

Переглядів: 1269 0 22.05.2015 в 10:25:04 Новини податкової інспекції
Плательщики налогов Добропольской ОГНИ заплатили почти 3 млн. грн.

Сплата єдиного податку вчасно та в повному обсязі, є запорукою стабільних надходжень до бюджету

   Понад 2 млн. 796 тис. грн.  єдиного податку сплатили платники податків Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області протягом січня – квітня 2015 року, у тому числі платники м. Добропілля 2млн.194тис.грн., платники Добропільського району 335тис.грн., платниками Оленсадрівського відділення Добропільської ОДПІ 267 тис.грн. Здебільшого надходження з єдиного податку забезпечується фізичними особами-підприємцями – частка їхньої сплати у загальній сумі становить 80,9%, або 2млн. 262 тис. грн.

   В основному єдиний податок платниками податків сплачується сумлінно, вчасно та в повному обсязі, що і є запорукою стабільних надходжень до бюджету. Так,  протягом 4 місяців  2015 на користь бюджету перераховано  на  107 тис. грн. більше,  ніж  аналогічного  періоду минулого року.

   Нагадуємо, що єдиний податок сплачується фізичними особами-підприємцями та юридичними особами, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. Платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення  авансового внеску  не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця. Вони можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більше як до кінця поточного звітного року.

   Звертаємо увагу платників єдиного податку першої  та  другої груп, що за несвоєчасну або неповну сплату єдиного податку на платника накладається штрафна санкція в розмірі 50% обраної ставки єдиного податку.

   Фахівці Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області радять уважно слідкувати за повнотою й своєчасністю сплати єдиного податку до бюджету та уникати будь-якої недоплати, навіть незначних сум.

 

Сектор обслуговування платників податків Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх