За нарушение законодательства с плательщиков Доброполья удержано в бюджет 1,8 млн. грн.

Переглядів: 1387 0 07.10.2015 в 14:49:20 Новини податкової інспекції
За нарушение законодательства с плательщиков Доброполья удержано в бюджет 1,8 млн. грн.

   Постійне надходження до бюджетів податків та інших обов'язкових платежів є важливим чинником належного функціонування держави, запорукою успішного соціального, економічного розвитку та добробуту, розвитку місцевого самоврядування громадян. Проте не всі платники податків сумлінно виконують один із найголовніших обов'язків перед державою, вдаються до різних порушень податкового законодавства — від несвоєчасної сплати податків, зборів та інших обов'язкових платежів до бюджету відповідного рівня до умисного ухилення від їх сплати.

   З метою упередження порушень та для забезпечення безумовного дотримання вимог податкового законодавства Добропільською ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області   проводяться відповідні контрольно-перевірочні заходи (документальні перевірки та обстеження місць здійснення діяльності суб'єктів господарювання).

   Так, за 9 місяців цього року працівниками інспекції було проведено 3 планових та 5 позапланових документальних перевірок юридичних осіб, за результатами яких було донараховано та стягнено до бюджету 1445 тис.грн.

   Крім цього вся подана звітність перевіряється камерально. Із перевіреної звітності, поданої юридичними особами порушення встановлено по 62 деклараціях, із них по 36 з податку на додану вартість. По виявленим порушенням донараховано та сплачено штрафних санкцій 375,6тис.грн., із них 368,5 по податку на додану вартість.

 

 

Спеціаліст з питань комунікацій

Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх