В Доброполье определились победители интеллектуальных игр

Переглядів: 938 0 23.04.2019 в 08:30:10 Освіта
В Доброполье определились победители интеллектуальных игр

На протязі усього навчального року, кожного місяця Центр дитячої та юнацької творчості разом з Центральною міською бібліотекою спонукали найкращих інтелектуалів шкіл міста Добропілля «штурмувати» різні галузі нашого багатогранного світу. 17 квітня завершився цикл інтелектуальних боїв.

Учасники інтелектуальної гри «IQ нового покоління» поповнили багаж знань з тем: «Шкільна освіта», «Спортлото», «Святковий настрій», «Україна і Європейський союз». На останній грі розширили свій кругозір, поглибилися  до  актуальної політичної теми «Влада – це Ми» (права та обов'язки, політична влада, «Сімейне право – це, насамперед, долі людей», я маю право). Ерудитів очікували питання з сторінок історії, скарбнички мистецтва та різноманітні цікаві факти. Інтелектуали пробували себе у ролі кандидатів на посаду мера міста та приготували неперевершені промови «Якби я був мером». 

Кожен з так званих «кандидатів» видобував стратегію дій направлену на покращення та процвітання нашого великого Добропілля.  А у деяких школярів є бажання в майбутньому обрати на цю посаду жінку, аби зайвий раз засвідчити гендерну рівність і довести, що жінки можуть себе реалізовувати і приносити користь суспільству.

Учасники гри «Ерудит – квартет»  показали знання з  таких тем як: «Моя Батьківщина», «Святкова круговерть», «Подорож материками та континентами», «Глибинами космосу та океану». А ще інтелектуали виявилися досить сучасними та знаються на модних  тенденціях світу, а саме  це найпопулярніші бренди одягу, машини, стрижки та зачіски, яскраві фестивалі та заходи. Команди пробували себе у ролі модельєрів карнавального костюму з підручного матеріалу та презентували одну модель, використовуючи будівельні мішки, газети, журнали, поліетиленові пакети. Усі моделі  заслуговували бурних овацій.

Для учасників ігор «IQ нового покоління»  та « Ерудит – квартет» у фіналі  був зроблений додатковий раунд, який і вирішив хто ж став переможцем. Команди усі  свої сили направляли на перемогу  та відважно відстоювали звання інтелектуалів.

 

В результаті  переможцями інтелектуальної  гри «IQ нового покоління» стала команда  НВК № 1, яка набрала  2 691 балів

Друге місце команда  ЗЗСО № 19 – 2 414 балів

Третє місце команда  НВК № 4 – 2 340 балів

НВК № 7 – 2 321 бал

ЗЗСО № 9 – 2 095 балів

КЗЗСО № 2 – 1 823 бали 

НВК – ліцей – 1 435 балів

 

Переможцями гри  «Ерудит – квартет»  стала команда  НВК № 4, яка набрала більшу кількість балів - 3 930.

Друге місце команда  НВК № 1 – 3 840 балів

Третє місце команда  ЗЗСО № 19 – 3 760 балів

КЗЗСО № 2 – 3 550 балів

НВК – ліцей – 3 535 балів

НВК № 7 – 2 060 балів

 

Наймолодші учасники інтелектуальної  гри «Вундеркіндер» на протязі усього року розкрили чи мало цікавих тем такі як: «Чарівний світ природи», «Лінгвістичні сюрпризи», «Музичний дивосвіт» та «Лабіринтами виховання». На останок дісталася весела та близька дітям тема «Мій вільний час». Діти відповідали на питання про комп’ютерні ігри, рухливі розваги  у дворі, спортивні ігри, дитяче кіно, та мультики. З’ясувалося, що дітлахи добре знайомі з правилами та різновидами безпеки (в гостях, на дитячих  каруселях, батутах, ігрових майданчиках). Маленькі ерудити з радістю демонстрували як вони проводять вільний час. Остання гра дещо відрізнялася від попередніх, тому що разом з дітьми грали їх керівники.

В результаті за підбиттям підсумків гри переможцями стала команда 

НВК № 1, яка набрала 3 300 балів

Друге місце команда  НВК № 4 – 3 190 балів

Третє місце команда НВК – ліцей – 2 970  балів

КЗЗСО № 2 – 2 890 балів

НВК № 7 – 2 750 балів

ЗЗСО № 19 – 2 640 балів

Битва розумів на цей навчальний рік завершена, усі учасники отримали широкий спектр емоцій  та непід’ємний багаж знань 

 

Лівицька Марина 


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com

Мітки: ЦДЮТ, дети, игры


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх