Добропольские спасатели в ЦДЮТ обучили детей правилам пожарной безопасности

Переглядів: 1253 0 29.03.2017 в 10:00:52 Новини МНС
Добропольские спасатели в ЦДЮТ обучили детей правилам пожарной безопасности

28 березня 2016 року в ЦДЮТ представники 19-го ДПРЗ ДСНС України в Донецькій області провели навчання з пожежної безпеки в рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти».

Зустріч розпочалася з такої актуальної зараз розповіді про небезпечні вибухові предмети, при чому вихованці та працівники закладу мали змогу не тільки почути (а навчання з цієї теми вже проводилися), а й доторкнутися до них, задовольнивши свою цікавість, коли це безпечно, а не на вулиці з ризиком для життя. Дізналися і про основні причини пожеж та наслідки необережного поводження з вогнем

Але найцікавіше очікувало далі, коли рятівники запросили всіх на вулицю та продемонстрували справжнє чудо – нову пожежну машину з сучасними технологіями та можливостями. Діти вперше спробували використати справжній вогнегасник, від професіоналів дізналися як все працює, почули звуки сирени і побачили світло прожекторів.

Педагогічний і учнівський колектив ЦДЮТ щиро вдячний представникам 19-го ДПРЗ ДСНС України в Донецькій області за надзвичайно цікаве і продуктивне спілкування, бажає їм міцного здоров'я і успіхів в такій важливій справі.

 


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх