ОГНИ г.Доброполья: "Электронный кабинет плательщика - современный и удобный электронный сервис"

Переглядів: 1302 0 24.05.2015 в 07:22:49
ОГНИ г.Доброполья:

         Електронний кабінет платника - це персональне автоматизоване робоче місце, яке надає можливість безкоштовно підготувати і подати у режимі реального часу до органів Державної фіскальної служби електронну звітність, а також переглянути інформацію щодо стану розрахунків з бюджетом, зокрема інформацію про заборгованість зі сплати податків і зборів.
         Сервіс створено відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2012 року № 1007-р „Питання створення та запровадження електронного сервісу „Електронний кабінет платника податків” з метою надання платникам можливостi працювати з органами державної фіскальної служби у режимi реального часу з використанням електронного цифрового пiдпису на безоплатнiй основi. Робота з електронним сервiсом здiйснюється з персонального комп’ютера платника, пiдключеного до Інтернету, шляхом автентифiкацiї з використанням електронного цифрового пiдпису та авторизацiї такого платника. Електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної фіскальної служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
 З детальною інструкцією щодо роботи Електронного кабінету можна ознайомитися на його головній сторінці, в якій покроково розписані етапи роботи з системою.
  Крім того, отримати консультацію щодо функціонування сервісу можна за тел. (044) 323-01-11, 067-555-01-11, 066-555-01-11.

   Сектор обслуговування платників податків

   Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх