О работе секретаря Добропольского сельского совета

Переглядів: 1866 1 03.04.2016 в 03:29:49 Новини району
О работе секретаря Добропольского сельского совета

Щоб вирішити якусь проблему, а їх у кожного жителя громади вистачає, необхідно переступити поріг адміністративного будинку органу місцевого самоврядування, який у народі називають сільрадою.

Копітка і водночас відповідальна робота секретаря сільської ради. Він зобов’язаний не лише прийняти виборця, а і максимально допомогти йому у вирішенні нагальних питань.

Це і – надання довідок, реєстрація актів громадянського стану (фактів народження, шлюбу, смерті, зміна прізвища тощо), виконання нотаріальних дій (засвідчення достовірності копій документів, оформлення заповітів), сприяння в оформленні документів для призначення субсидій, робота з переміщеними особами, підготовка і проведення засідань сесій та виконкомів сільської ради, складання протоколів та ще багато, багато функцій, виконання яких покладено на секретаря.

Де ж на все це взяти сил та часу? А якщо ще тривалий час приходиться виконувати обов’язки сільського голови? Про це ми запитали у секретаря Добропільської сільської ради Тетяни Гусєвої, яка лише трішечки втомлено посміхнулася та відповіла: «Женщины же сильные…».

Депутати сільської ради довіряють цій жінці, поважають та цінують її. Цього тижня на черговій сесії, ретельно проаналізувавши ситуацію, яка склалася у сільській раді, депутати погодили введення до штатного розпису Добропільської сільської ради посади заступника голови з виконавчої роботи. Бажаємо сільській раді плідної праці на благо громади!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 revaana7 • 12:52:08, 03.04.2016
Чи згодні ви з тим, що громадамкраще знати, що необхідно їм для того, аби створити максимально сприятливі
умови і для життя людей, і для розвитку бізнесу?  Як не озираючись ні на #район,
ні на #область зростити спроможні #громади та на яку підтримку й від кого у цьому процесі слід
розраховувати кожній наступній новоствореній об’єднаній громаді (#ОТГ) далі http://www.minregion.gov.ua/press....gromadi
ComForm">
avatar
Наверх