«Новому шляху – 85!» + ФОТО

Переглядів: 874 0 25.02.2020 в 10:30:35 Новини бібліотек
«Новому шляху – 85!» + ФОТО

У лютому 1935 року за рішенням Добропільського райкому КП(б)У вийшов у світ перший номер Добропільської газети «Новий шлях». Газета має довгу і цікаву історію, вона жила і розвивалася разом з нашим містом і районом, була ретельним літописцем усіх визначних подій, торкалась доль тисяч людей, бо входила у домівки земляків як добрий друг, порадник, як член родини.

До 85-річчного ювілею в читальному залі Центральної міської бібліотеки відбулась урочиста зустріч людей, які все своє життя пов`язали з газетою – журналісти, ветерани видання, друзі газети, учасники ансамблю гарного настрою «Душа співає», члени поетичного клубу «Крила надії».

Учасники заходу поринули в історичні етапи розвитку газети, майже всі запрошені побачили себе і своїх друзів на фотографіях представлених на фотовиставці, що була презентована в читальному залі.

Поділились своїми спогадами про нелегку працю газетярів, які створювали газету у стінах друкарні, формували її зовнішній вигляд і індивідуальність ветерани «Нового шляху» М. Г. Принцевський, О.К. Дяченко, І.І. Калініна, Л.М. Леонова, Ю.В. Бурховецька, О.Г. Супрядкіна.

З теплими побажаннями прийшли привітати з 85-річчям «Новий шлях» учасники ансамблю «Душа співає», поет і композитор С.В. Каширська.

Саме зі сторінок міськрайонки бере початок поетичне слово нашого краю. Утворившись на початку 80-х у стінах редакції, поетичне об`єднання на початку 2000-х відродилося при бібліотеці, де плідно працює до сьогодні.

Тепла зустріч закінчилася гарячою чашкою чаю у колі однодумців і друзів, якими багата наша газета. Тож хай так буду ще дуже багато років! 


«Новому шляху – 85!» + ФОТО


«Новому шляху – 85!» + ФОТО


Джерело: http://dobro-biblio.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх