В Добропольской центральной городской библиотеки прошла книжная выставка-поздравление «Зимняя круговерть»

Переглядів: 1129 0 07.01.2018 в 10:00:41 Новини бібліотек
В Добропольской центральной городской библиотеки прошла книжная выставка-поздравление «Зимняя круговерть»

Різдво на порозі - а це означає, що у всіх приємні святкові клопоти. Для мільйонів людей Різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом із з сім’єю і друзями. Для гостей та користувачів Добропільської центральної міської бібліотеки в читальному залі експоновано книжкову виставку-привітання «Зимова круговерть». Виставка наповнена розділами «Різдво», «Щедра кутя», «Водохреще», або як ми звикли ще називати свято «Маланки».

На виставці - привітання представлена література зі святкування новорічних і різдвяних свят українцями. Тут можна знайти цікаві документи про звичаї та традиції українського народу, народні обряди, тексти колядок й щедрівок.

Як прикрасити свій будинок? Якими стравами порадувати гостей? Як створити неповторну атмосферу і зробити свято незабутнім? На ці та інші питання вам допоможуть відповісти книги та періодичні відання нашої виставки – привітання.

Давні різдвяні традиції відроджуються і сьогодні. У багатьох місцевостях України й родинах урочисто відзначається Різдво, відбуваються колядування і щедрування. Тож хай різдвяні свята проходять в українських домівках весело, з любов’ю.

Завітайте до Добропільської центральної міської бібліотеки, бо це чудова можливість познайомитися з традиціями зимових свят, посмакувати нашу кутю і знайти щось нове для себе.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх