Культурна карта Добропілля. Обговорення в міськраді + ФОТО + ОПРОС

Переглядів: 2460 2 29.07.2014 в 09:24:36 Суспільство
Культурна карта Добропілля. Обговорення в міськраді + ФОТО + ОПРОС

   Продовження обговорення створення Культурної карти Добропілля проходило у міськраді та мало ширший формат. На ньому були присутні начальники відділів виконкому: культури і туризму (Л.М. Білоус), у справах молоді (С.І. Іпполітова), фізкультури і спорту (Л.І. Грибаускас), організаційного (А.С. Олексенко); позицію компанії ДТЕК представляли В.О. Шевченко та Ю.Ю. Луніна; своїх представників надіслали також Добропільський район (І.С. Бобух, А.А. Колесник, Т.Ф. Бєлова) та міста Білозерське (В.А. Кабченко, директор ПК ш. «Білозерська») і Білицьке (Т.В. Іванова, секретар Білицької міської ради).

   
    У процесі обговорення і спілкування учасники зустрічі дійшли висновку, що культурна карта має презентувати Добропілля як для гостей, так і для власне жителів міста. Добропілля має заявити про себе, показати своїх талановитих особистостей. Нескладно було зібрати інформацію про роботу Палаців культури, музичних шкіл, бібліотек тощо. Тепер Центральна міська бібліотека, як координатор цієї роботи, чекає на відомості від різних структур і населення м. Добропілля щодо цікавих природних об`єктів, храмів, цілющих джерел, місць відпочинку людей, в тому числі і гастрономічних, самодіяльних майстрів, спортивних осередків тощо.

   
   Кінцевим результатом цієї роботи стане видання Культурної карти Добропілля у вигляді сувенірного буклету, вихід якого буде приурочений до святкування Дня шахтаря і Дня міста. Також у ці святкові дні на добропільців очікує ще одне ноу-хау – фестиваль вуличного мистецтва «Твоя ART-територія» за ініціативи ГО «Добро» та при фінансуванні фонду Гайнріха Бьолля в Україні.

   
   Тож, чекаємо на ваші ідеї, цікаві думки і знахідки, а також запрошуємо до співпраці всіх, кому небайдуже культурне життя нашого краю.

   О. Ладченко, директор Добропільської міської ЦБС.

   Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
0
2 Мазепа • 20:43:38, 28.07.2014
Самые красивые девченки на последних рядах. Почему?
avatar
0
1 dobrepole • 19:57:55, 28.07.2014
Андрей на всех фотках сияет улыбкой)))))))0
ComForm">
avatar
Наверх