Невероятно, но в Доброполье мошенники снова "нагрелись" на банковской карточке местной жительницы

Переглядів: 1837 0 18.10.2016 в 07:00:40 Новини поліції
Невероятно, но в Доброполье мошенники снова

Жертвою шахраїв стала 35-річна жителька Добропілля. Жінка надала персональні дані своєї картки псевдопрацівникам банку та залишилися без заощаджень. Наразі правоохоронці розшукують злочинця.

Поліцейськими Добропільського відділення поліції проводиться потужна превентивна робота, щоб місцеві жителі не потрапляли до рук шахраїв і не віддавали їм свої заощадження. Але «банківські працівники», «співробітники поліції», «соцслужби» не втомлюються «тероризувати» звичайних громадян, а ті продовжують потрапляти на гачок до аферистів.

Так, вчора у Добропіллі довірлива 35-річна місцева жителька стала черговою жертвою лиходіїв. Жінці зателефонував так званий «співробітники банку» і повідомив, що її картка заблокована, тому необхідно провести ряд нескладних операцій.

Заявниця навіть нічого не запідозрила, «банківський працівник» був настільки обізнаний, він повідомив всі персональні дані жінки, назвав її анкетні дані і перші цифри номеру її банківської карти. Після цього чоловік попросив потерпілу продиктувати йому останні чотири цифри номеру її банківської картки. Жінка виконала всі вказівки шахраїв і тільки тоді, коли їй прийшло повідомлення, що з її картки зняли всі гроші потерпіла зрозуміла, що потрапила на гачок до аферистів.

Поліція в черговий раз закликає громадян бути пильними. Ні в якому разі нікому не варто передавати інформацію про свою банківську карту, паролі і коди. Навіть в тому випадку, якщо той, хто телефонує, називає персональні дані. Справжні співробітники банку таку інформацію не питають. Всі подібні операції слід проводити у філії банку.

З початку року у Добропільському відділенні поліції зареєстровано 85 кримінальних проваджень за ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, 64 з яких на сьогоднішній день залишаються не розкритими. Лише с початку жовтня шість громадян потрапили на гачок до аферистів.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх