КП "Добро" пропонує знову підняти тарифи на постачання теплової енергії

Переглядів: 1509 0 17.10.2019 в 08:30:58 Новини комунальних служб
КП

Сьогодні у Добропіллі відбулося засідання виконкому.

КП "Добро" виступило з пропозицією знову підняти тарифи на постачання теплової енергії - у зв'язку з підвищенням рівня мінімальної зарплати, вартості вугільного концентрату і т.д.

Білицький міський голова Олександр Заварзін повідомив, що у Білицькому влада визнала минулий опалювальний сезон незадовільним, кілька разів у місті виникали соціальні протести біля виконкому, а один з будинків був навіть розморожений і його мешканцям прийшлось відновлювати опалювання самотужки. Він нагадав, що минулого року тариф підвищили з огляду на те, що якість послуги КП "Добро" покращить. І якщо у Добропіллі нарікань було не так вже і багато, то в Білицькому, Білозерському та Новодонецькому (в якому теж минулий опалювальний сезон визнали незадовільним) їх було достатньо. Олександр Тихонович вважає - спочатку покращення послуги, а потім підвищення тарифу.

З огляду на це шість членів виконкому проголосували проти підвищення, двоє (представники ДТЕК) за.

Таким чином, принаймні у найближчий час підвищення тарифу на опалення не відбудеться.

Також виконком вирішив звернутися до ДТЕК, аби на котельні міста паливо постачалося за соціальною ціною, тобто зниженою, і саме ця ціна повинна закладатися у тариф.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх