На шахте “Добропольская” специалисты Управления обсудили безопасные условия труда

Переглядів: 1207 0 26.07.2018 в 14:00:05 Новини підприємств
На шахте “Добропольская” специалисты Управления обсудили безопасные условия труда

24 липня головний державний інспектор спеціалізованого відділу гірничого нагляду і контрлю К. Дугельний та головний державний інспектор спеціалізованого відділу гірничого нагляду і контрлю А. Заморєєв провели семінар-нараду з фахівцями шахти «Добропільська» ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» з питань організації роботи, спрямованої на створення належних, безпечних і здорових умов праці та запобігання виробничого травматизму.

В ході наради за темою: «Протипожежний захист вугільних шахт. Організація та ведення вогневих робіт» фахівці управління гірничого нагляду роз’яснили: вимоги «Правил пожежної безпеки в Україні», «Правил безпеки в вугільних шахтах», «Інструкціїї з протипожежного захисту вугільних шахт», «Розробка проекту протипожежного захисту вугільних шахт. Методика” КД 12.07.403–96, «Правил пожежної безпеки на підприємства вугільної промисловості України», «Положення про порядок розслідування пожеж на вугільних шахтах», а також надали відповіді на поставлені запитання.

Семінар пройшов у формі конструктивного діалогу, було надано відповіді на поставлені запитання та розглянуто заходи щодо запобігання травматизму при експлуатації підземних транспортних засобів.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх