На добропольской автостанции задержали приезжего наркомана

Переглядів: 1231 0 23.01.2017 в 09:00:43 Новини поліції
На добропольской автостанции задержали приезжего наркомана

Добропільські правоохоронці затримали чоловіка за куріння у громадському місці, а виявили у нього медичний шприц з опієм ацетильованим. Як розповів сам правопорушник, наркотики він зберігав для власного споживання. Тепер чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі.

Правоохоронці під час охорони публічної безпеки громадян на місцевій автостанції  зробили зауваження чоловіку, який курив у невстановленому законом місці. Правопорушником виявився 42-річний житель м. Родинське.

При огляді речей у чоловіка поліцейські виявили медичний шприц з рідиною темно-коричневого кольору. Зі слів правопорушника, наркотики він зберігав  для власного вживання. Правоохоронцям доведеться з’ясовувати, звідки чоловік їх отримав.

Виявлену речовину вилучено та направлено на експертизу, якщо вона підтвердить, що це справді наркотик, то на чоловіка очікує кримінальна відповідальність.

За даним фактом  відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх