В Белозерском прошел городской фестиваль "Всезнайка"

Переглядів: 907 0 03.05.2018 в 11:00:36 Освіта
В Белозерском прошел городской фестиваль

26 квітня Білозерська загальноосвітня школа радо вітала гостей - учнів 3-4 класів шкіл міста, для  проведення  патріотичного  квесту «Україна різноманітна» у рамках міського фестивалю «Всезнайко». Метою даного заходу було збагачення знань дітей про квіти, їх вшанування як оберегів людського життя, а найголовніше – вчити бачити красиве і корисне поряд та   виховувати любов до своєї Батьківщини, бережне ставлення до природи рідного краю.

Учасники квесту  мали пройти по черзі 7 станцій.  На кожній станції були  різні завдання. Після кожного виконаного завдання, команда отримувала один елемент українського віночка (квіти: ромашка, мак, волошка, сонях; пшеничний колосок; жовту і синю стрічки) і наліпку на карті, яка означала, що станцію успішно пройдено. Команди  повинні були найшвидше зібрати усі елементи українського віночка. Наприкінці гри учасники разом з ведучими на стенді виклали український віночок з тих квіток, які отримали на кожній станції після виконаного завдання.

І ось наші діти, успішні та впевнені у собі, повертаються дружними командами до своїх шкіл! Вони - переможці! З гарним настроєм, згадками про веселі пригоди, цікаві завдання квесту та ще й з подарунками-книжками!


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх