19 октября в Доброполье прошел фестиваль «Holidaycity» при поддержке ДТЭК + ФОТО

Переглядів: 2616 0 21.10.2013 в 22:47:12 Суспільство
19 октября в Доброполье прошел фестиваль «Holidaycity» при поддержке ДТЭК + ФОТО

Довгоочікуваний фестиваль «Holidaycity», організований громадською організацією «Центр муніципального розвитку Добропілля» за підтримки компанії ДТЕК та Добропільської міської ради відбувся 19 жовтня на центральній площі Добропілля.

«Мета нашого фестивалю - розвиток молодіжної культури Добропілля та його найближчих міст, пошук нових музичних талантів, активізація культурного життя міста», - пояснює голова громадської організації «Центр муніципального розвитку Добропілля» Володимир ОМЕЛЬЧЕНКО. 
загрузка...
Як зазначив директор ШУ „Добропільське” „ДТЕК „Добропіллявугілля” Юрій КОСИЙ: «Фестиваль «Holidaycity» - значуща подія для культурного життя Добропілля. Воно дає можливість талановитій молоді вийти з тіні і показати, на що вона здатна. А ДТЕК, як прогресивна компанія, якій цікаві проблеми та інтереси молоді не менш, ніж дорослих і дітей , завжди рада надати підтримку, яка стане стимулом для подальшого творчого розвитку молоді Добропілля».

Про підсумки проведення фестивалю в рамках Програми соціального партнерства ДТЕК та Добропільської міської ради та подальші перспективи інвестиційної привабливості міста Добропілля йшлося й під час розширеної наради, яку провів 21 жовтня перший заступник міського голови Ігор КУРДЯ. Він підкреслив: «Розвиток інвестиційної привабливості України та кожного з її регіонів є складовою політики національних інтересів, яку провадить Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ. Нарощування об’єму інвестицій є необхідною умовою структурної перебудови й економічного зростання нашого міста. Наявність достатнього обсягу інвестицій у життєво важливі сфери є запорукою ефективного розвитку і підвищення інвестиційної привабливості Добропільщини. Ми наполегливо працюємо в цьому напрямку. Реалізація проектів в рамках Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК та міста Добропілля на 2013-2015 роки є тому яскравим прикладом».

Нагадаємо, що завдяки проекту в рамках Стратегії було придбано переносну сцену, а також необхідне супутнє обладнання (огородження, комутації, освітлення), яке дозволить збільшити кількість масових заходів по «великому» Добропіллю. Можливість переміщення сцени дозволить проводити свята в будь-якому зручному для цього місці і на більш якісному рівні. Інвестиції ДТЕК у реалізацію проекту склали близько 200 тис. грн.

Фестиваль «Holidaycity» - перший захід, який пройшов на новій сцені з використанням усіх елементів придбаного обладнання. Вперше в Добропіллі виступили не лише місцеві колективи, а й гості з Красноармійська та Дніпропетровська. Після закінчення виступу артистів відбулося вогняне шоу, організоване слов'янським шоу - проектом ,,NoFrost”.
Очень много фото смотрите тут: http://vk.com/holiday_city

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх