Марафон добрих справ «Дитина має право на щастя»

Переглядів: 867 0 02.06.2021 в 09:30:49 Новини поліції
Марафон добрих справ «Дитина має право на щастя»

1 червня більшість країн світу відзначають Міжнародний день захисту дітей - одне з найстаріших міжнародних свят. Метою запровадження цього свята є привернення уваги до потреб та прав дитини.

Саме таку мету – сприяти усесторонньому захисту та забезпеченню прав дітей ставить перед собою Добропільський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій обасті в своїй щоденній роботі. Працівники відділу прагнуть підвищувати обізнаність дітей про їхні права та обов’язки, запобігати порушенню їх прав та забезпечувати сприятливе та безпечне середовище, надаючи підтримку та турботу, особливо тим дітям, які перебувають у конфлікті із законом.

Гарною традицією для відділу стало спільне проведення всеукраїнського святкування Дня захисту дітей, яке дає нам усім можливість відчути єдність та спільність. Працівники відділу разом із неповнолітнім підобліковим завітали до спортивного залу, де для останього було проведено відкритий урок - тренування з боксу.

Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

 

Добропільський МРВ

філії ДУ «Центр пробації»

в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх