В Белозерском задержали криминальный дует

Переглядів: 2004 0 29.10.2017 в 10:28:01 Новини поліції
В Белозерском задержали криминальный дует

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 50-річний мешканець Білозерського із заявою про те, що його обікрали.

Оперативним шляхом правоохоронцям вдалося вийти на слід винних в крадіжці і затримати їх. Правопорушниками виявились 42-річна жінка та її 39-річний знайомий.

З’ясувалося, що кілька днів тому постраждалий познайомився в кафе із жінкою, запросив її до себе за столик і пригощав алкоголем. Потім вони вирішили продовжити вечір вдома в чоловіка. Під час застілля власник оселі заснув, а коли вранці прокинувся, помітив, що з його будинку пропав мобільний телефон та інші особисті речі.

 Сама ж 42-річна злодійка розповіла правоохоронцям, що коли вона побачила, що її новий знайомий спить, в неї виникла думка його обікрасти. Для цього жінка зателефонувала своєму 39-річному знайомому, назвала адресу куди йому потрібно прийти і потім вже разом вони винесли з будинку потерпілого його речі.

 На момент затримання зловмисникам вдалося продати частину речей, а вилучені гроші – пропити. Подільник раніше вже відбував покарання за розбій та нанесення тілесних ушкоджень, а от жінка вперше порушила закон.

 Слідчі дії тривають.

 Відносно «кримінального дуету» порушено  кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх