Кращі вчителі Добропільського району: Стаценко Федір

Переглядів: 1176 0 14.06.2020 в 09:30:53 Новини спорту
Кращі вчителі Добропільського району: Стаценко Федір

Стаценко Федір – учитель фізичної культури Святогорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради Донецької області.

"На уроках фізичної культури розвиваю в учнів такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила.
Своїм учням постійно нагадую, що рух – це життя і що гімнастика та праця на свіжому повітрі – найкраща гарантія здоров’я. Саме тому з 2019 року започаткував у школі загальношкільний захід присвячений Дню туризма. У тренувальному таборі, створеному власноруч, учні мають змогу загартовувати свій організм, зміцнювати здоров’я, розвивати витривалість, силу й інші фізичні якості, здобувати прикладні навички й уміння орієнтування на місцевості, долати природні перешкоди, вчитися самостійно встановлювати намети та інше.
На мою думку, спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій."

На изображении может находиться: 3 человека, текст и на улице


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх