Фотофакт: Добропольские правоохранители разоблачили вора мопеда

Переглядів: 1555 0 08.03.2017 в 12:00:56 Новини поліції
Фотофакт: Добропольские правоохранители разоблачили вора мопеда

Щоб підзаробити, 28-річний місцевий житель викрав мопед прямо з подвір’я будинку заявниці. Правопорушник хотів продати його, однак трохи не встиг. Зловмисника оперативно викрили поліцейські та відкрили у відношенні нього кримінальне провадження.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, яка розповіла, що вночі у неї викрали мопед марки «Альфа», синього кольору, який стояв на подвір’ї будинку заявниці.

Отримавши інформацію про зникнення транспортного засобу, правоохоронці виїхали на місце події та розпочали оперативно – розшукові заходи. Спілкуючись з жителями сусідніх вулиць, перевіривши підоблікових осіб, здійснивши подвірний обхід поліцейські вийшли на слід крадія.

Як виявилось, мопед поцупив 28-річний місцевий житель, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів майнового характеру та за зберігання наркотиків.

Зловмисник пояснив правоохоронцям, що ввечері, коли він проходив вздовж двору потерпілої, побачив мопед і вирішив ним заволодіти, аби потім продати. Дочекавшись темряви, чоловік непомітно проник до господарства та викрав мопед, а потім відкотив його та сховав у підвалі багатоповерхівки, в якій проживав. Однак продати транспортний засіб злочинець так і не встиг.

Наразі викрадений мопед вилучено, а правопорушник зізнався у крадіжці.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх