Добропольские школьники прошли пробное ВНО по украинскому языку и литературе

Переглядів: 1190 0 03.04.2017 в 13:30:01 Освіта
Добропольские школьники прошли пробное ВНО по украинскому языку и литературе

1 квітня 2017 року пройшло пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української  мови та літератури, у ньому взяла участь 171 особа з м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів.

     Пункт пробного незалежного оцінювання  обслуговував 31 вчитель м. Добропілля. Цього року здійснював контроль за проведенням пробного зовнішнього оцінювання директор Донецького регіонального центру  оцінювання якості освіти Власов В.В. Основна увага приділялась процедурі тестування, умовам її проведення та медичному забезпеченню пункту. Перевірка пройшла без зауважень.

       Для учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання діятиме спеціальний онлайновий сервіс, за допомогою якого можна визначити результат тестування. Сервіс буде доступний із 1 квітня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів.

    Сподіваємося, що всі учасники пробного ЗНО придбали досвід для успішного проходження основної сесії ЗНО, яка розпочнеться 23 травня 2017 року.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх